Kalender

Open vergadering (FEB)

Beste sympathisanten!

Onze AV is op zoek naar nieuwe leden, en frisse ideeën! Daarom organiseren wij op maandag 19 februari een open AV-vergadering. Kom gerust (geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen) eens een kijkje nemen en leer kennen wat de AV van het jeugdhuis doet! Wie weet krijg je daarna dezelfde jeugdhuis microbe als ons te pakken!

Tot dan!
“Den AV”

Beursfuif ( MAART)

⮞ Waag je kans op de enige echte BEURSFUIF! Speculeer op voorhand goed wat u drinken zal, bespaar centjes met doordachte bestellingen en laat u niet misleiden door de stijgende en/of dalende marktprijs! De markprijzen zijn zichtbaar op diverse schermen.

⮞ De beurskoers wordt bepaald door het drinkdebiet van alle jeugdhuizen. Zo kan het zijn dat pintjes een gegeven moment €3 kosten terwijl de Duvel te koop staat aan €0,50! Meer Duvel drinken is dan de boodschap om de koers terug in evenwicht te krijgen! De beurs kan af en toe ook crashen door een bepaald aantal smsen die verzonden worden tussen de deelnemende jeugdhuizen!

⮞ INKOM: afhankelijk van de koersen

⮞ LINE-UP:
……

TRAPSKI( MAART )

🎿 Trapski 2024, 29/03 tot en met 07/04 🏂

Bereid je voor op de ultieme skireis! 🏔️ Dit jaar gaan we naar Les Menuires voor een onvergetelijke ervaring. Voor slechts €699 krijg je:

– 8 overnachtingen 🌙

– Avondeten 🍽️

Busrit heen & terug 🚌

– Leuke extra’s (shots, vaten bier, …) 🎉

Wacht niet langer en schrijf je in vóór 29/01. Mis dit avontuur niet! 🚀#Trapski2024#SkiFun

Via deze pagina blijf je altijd op de hoogte van onze kalender!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *